zondag 19 september 2010

Stoelmassage praktijk "MAGIC HANDS"

Stoelmassagepraktijk "MAGIC HANDS", in scheveningen. Aan huis, bedrijfsmassage of op festivals!
Op woensdag- en vrijdagochtend massages in scheveningen op afspraak tussen 9.00 en 11.30.  In de zomermaanden ook op Strandtent de Fuut strandslag 10 Zuiderstrand www.defuut.nl

Laagdrempelig: voordeel van deze zeer ontspannende vorm van massage is dat u uw kleren aanhoud en toch totaal ontspant , 10 minuten is al genoeg om even helemaal weg te zijn, heeft u de tijd dan is 60 minuten natuurlijk nog fijner om weg te dromen, te genieten en te ontspannen.

De stoelmassage: voor uzelf, uw bedrijf of festival. Wat is er heerlijker dan even te ontspannen en te genieten? De kracht van stoelmassage is even los te komen van de dagelijkse leefwereld en te genieten van het voelen,  leeg te stromen van stress en zorgen, in het hier en nu te zijn.

Stoelmassage techniek: een samenstelling van Oosterse en Westerse massagetechnieken. De kracht van verbinden, voelen en technisch onderlegd te werk gaan zorgen voor een totale behandeling die op maat ter plekke vorm krijgt met betrekking tot de wensen van het lichaam: waar zit het vast, waar is extra aandacht nodig? In een sessie worden uw rug, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd en drukpunten behandeld.

De kosten zijn 7,50 per 10 minuten, bij langere massages speciaal tarief.

De masseur: David Samson, opgeleid door Edwin Ransijn van "Massage in Beweging". Hiernaast ben ik musicus, speelde op jazzfestivals als The Hague Jazz, en speel als acteur en musicus bij Theater Draad www.theaterdraad.nl.

Zin in een momentje voor uzelf, medewerker, klant of festivalganger: bel 06-48836058
Boek nu en geniet van een massage van Magic Hands 06-48836058

Geen opmerkingen:

Een reactie posten